Zastosowanie oleju z konopi siewnych w kosmetyce

Lista zalet i zastosowań oleju konopnego, który powstaje z konopi siewnych jest bardzo długa. Wykorzystuje się go nie tylko w medycynie, dietetyce, gastronomii, ale również w kosmetyce. Dziś, gdy dbanie o wygląd przy wsparciu naturalnych kosmetyków jest na topie oleje konopne przeżywają swój złoty okres. Jak wykorzystuje się olej konopny w kosmetyce? Dzięki swojemu optymalnemu…

Kontynuuj czytanie